Mijn verhaal

Het liefst werk ik aan jouw succes story, maar dan is het niet meer dan vanzelfsprekend dat jij ook weet wie jou wil helpen om jouw verhaal tot een succes te maken.

Mijn passie

Ik ben Ada Kerkdijk, van oorsprong journalist en in de loop der jaren verslingerd geraakt aan alles wat  met storytelling heeft te maken. Het schrijven van verhalen is mijn passie. Niet zomaar verhalen. Kwetsbare verhalen, persoonlijk, uit het leven gegrepen, liefdevol. Verhalen die vertellen over jouw ‘big why’. Ik geloof er namelijk heilig in, dat je met jouw authentieke verhaal, jouw overtuiging het verschil kunt maken.

Ben je benieuwd naar mijn waarom? Lees dan mijn persoonlijke verhaal.

Jouw unieke verhaal

Ik denk graag mee hoe je met jouw story de verbinding maakt met je doelgroep en hoe je jouw klanten je product of dienst kan laten beleven.

Dat doe ik allereerst door naar je te luisteren. Naar wie jij bent en wat je drijft, welke obstakels je hebt moeten overwinnen om te komen waar je nu staat.

Jouw waarom

Vervolgens onderzoeken we samen of dit matcht met ‘jouw waarom’. Door mij te vertellen waarin jij gelooft en welke overtuiging jij tot leven wil brengen? Komt het overeen met je kernwaarden en met je hogere doel? Welke beloftes doe je en kun je die beloftes waarmaken?

Als ik antwoorden heb op al mijn vragen, ga ik met jouw verhaal aan de slag. Samen komen we tot een mooi product!

© Copyright - Tekstprez | Gemaakt door GreatThings